Kuvaus

Haluatko yrityksesi vaurastuvan?

Kun asiakkaalle tuotetun arvon ja käytännön arjen ympärille rakennettu strategia yhdistetään viimeisen päälle hiottuun, räätälöityyn talousohjaukseen, niin tapahtuu ihmeitä.

Business Intelligence- eli BI-raportointi, dynaaminen strategiamalli, KPI-mittaristot ja operatiiviseen toimintaan integroitu talousohjaus eivät ole enää pörssiyritysten yksinoikeuksia. 80-20 -säännöllä suunniteltu Strategisen Taloushallinnon mallimme tuo menestyksen avaimet myös kp-yritysten ulottuville järkevään hintaan. Olemme edullinen vaihtoehto oman Business Controllerin palkkaamiselle.

Strategisen Taloushallinnon palveluun kuuluu myös lakisääteinen taloushallinto. Automatisoimme sen, joten se ei ole osa hinnoitteluperustetta. Hinta ei siis vaihtele esimerkiksi tositemäärien mukaan.

Strategisen Taloushallinnon kiinteä kuukausihinta sisältää strategiakonsultoinnin, kaikki BI-palvelut, ohjelmistokulut ilman erillisiä volyymimaksuja, lakisääteisen talous- ja palkkahallinnon sekä kohtuullisen määrän ad hoc -töitä kuten raporttimuutokset tai lisäanalyysit ilman erillisiä lisätyömaksuja. Puhumme ”kuin oma työntekijä” -joustomallista.

Oletko tilitoimistoyrittäjä, joka haluaa tarjota asiakkailleen muutakin kuin peruskirjanpitoa?

Tarjoamme Strategisen Taloushallinnon myös tilitoimistollenne ja asiakkaillenne. Näin voitte tarjota esimerkiksi Business Controller -palveluita joutumatta sitoutumaan omaan kalliiseen KTM-henkilöresurssiin.

Autamme myös sähköistämisen palveluissa kuten uusien asiakkaiden käyttöönotoissa, maksimaalisessa automaatiossa ja  digitaalisessa toiminnanohjauksessa. Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden automaatio ajaa peruspalveluiden hintaa lujaa vauhtia kohti nollaa. Turvaa katteesi ja tulevaisuuteesi aidosti lisäarvoa tuottavilla taloushallinnon palveluilla.

__________________________________________________________________________________

Toimimme täysin verkossa ja palvelemme kansainvälisesti. Tarjoamme kaikki palvelumme kiinteään hintaan ilman irtisanomisaikaa.

Lue lisää sivuiltamme: https://lightningaccounting.fi/

Osoite

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.