Kuvaus

Kasperi on markkinoiden monipuolisin käyttöomaisuusohjelma, jolla voit seurata kaikkea käyttöomaisuuteen liittyvää laskentaa (sumu- ja evl-poistot, poistoerot, hyllypoistot, IFRS-poistot, kiinteistöinvestointien ALV-vastuut) yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Integroidun liittymän avulla siirrät helposti uudet käyttöomaisuushankinnat Netvisorista Kasperiin ja vastavuoroisesti Kasperin tuottamat poisto-, poistoeron muutos- ja myyntitositteet Netvisoriin, yleensä kuukausitasolla.

Kasperissa on kattavat valmisraportit niin kuukaden- kuin tilikauden vaihteeseen. Valmiit ja ohjaavat verolomakepohjat 62, 12A, 6B säästävät aikaa ja minimoivat virheitä veroilmoitusten täytössä.

Kasperia kehittää ja ylläpitää käyttöomaisuuslaskentaan erikoistunut Espina Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Espina tarjoaa kattavat tuki- ja konsultointipalvelut kaikkiin poistolaskennan ongelmatilanteisiin. Espina tarjoaa myös nopean ja vaivattoman Kasperi-ohjelmiston käyttöönoton avaimet käteen –periaatteella. Meiltä löytyvät valmiit konversiorutiinit useimmista järjestelmistä Kasperiin.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).

Ihmiset

Jukka Järvinen

Tuotepäällikkö
+358504080955

Ville Ristiluoma

Tuoteasiantuntija
+35844331 2089

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.