Kuvaus

Investi on sähköinen pilvipohjainen osakeantipalvelu, jolla sijoittajan on helppo ja nopea merkitä osakkeita. Palvelu minimoi yrittäjän manuaalisen työn osakeannin järjestämisessä. Yrittäjällä on käytössään kattavat raportointiominaisuudet, joilla raportit saadaan myös suoraan excel-muodossa.

Investin ulkonäkö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja sen käyttöliittymä on responsiivinen. Palvelussa on suosittelijajärjestelmä, jolla antia voi suositella kavereille ja ansaita suosittelustaan palkintoja. Lisäpalveluna on saatavissa myös sähköinen osakasrekisteri.

Investi voidaan integroida asiakkaan Netvisor-taloushallintojärjestelmään REST API -rajapinnan avulla. Investi muodostaa osakemerkinnöistä automaattisesti myyntilaskut Netvisoriin ja hoitaa niiden maksuvalvonnan. Myyntilaskua varten palvelu luo myös asiakkaat automaattisesti Netvisoriin. Tällöin osakeannin merkintäprosessista saadaan täysin automaattinen. Yhteys on turvallinen ja suojattu.

 

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Myyntilaskut ja -tilaukset
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Ei mahdollinen.
Osto- ja myyntilaskujen suoritukset
Ei mahdollinen.
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.