Kuvaus

Automatisoidut tiedonsiirrot ja valmiit liittymät Netvisor-tilitoimistoille ja asiakkaille

Flashnode on Netvisorin Premium Partner. Tarjoamme automatisoituja tiedonsiirron palveluita ja valmiita liittymäratkaisuja Netvisor-tilitoimistoille ja -asiakkaille. Yhteistyössä Netvisorin kanssa autamme tilitoimistoja ja heidän asiakkaitaan eroon käsin tehtävästä tiedonsiirto- ja tallennustyöstä, vapauttaen aikaa työhön, jolla on oikeasti merkitystä.

Flashnode pk-yrittäjälle ja tilitoimistolle

Palvelumme korvaa siis käsityön, ja tarjoaa tilalle liittymät ja automatisoidun tiedonsiirron Netvisoriin yrittäjän muista ohjelmistoista:

Pk-yrittäjälle

Asiakkaitamme ovat mm. vähittäismyyntiä tekevät erikoisliikkeet, tukkukauppiaat, monikanavakauppiaat sekä B2B-myyntiä tekevät yritykset.

Flashnoden avulla yrittäjä saa

  • Kustannussäästöjä ja tehokkuutta liiketoimintaansa: etenkin tilausten käsittelyyn sekä varasto-ja tuotetietojen hallintaan.
  • Saumattomasti yhteentoimivat ohjelmistot.
  • Integraatiot edulliseen hintaan, alkaen 79€/kk.

Tilitoimistolle

Autamme Netvisor-tilitoimistoja ja -asiakkaita kohti reaaliaikaisempaa taloushallintoa, jossa tilitoimisto saa tarvitsemansa tiedot, kuten raportit, automatisoidusti ja reaaliajassa taloushallintoon.

Flashnoden avulla tilitoimisto

  • Saa valmiit ratkaisut asiakkaan liittymä- ja integraatiotarpeisiin.
  • Saa asiakkaalta tulevat tiedot oikein, reaaliajassa ja oikeaan paikkaan automaattisesti.
  • Sitouttaa asiakkaan entistä paremmin tilitoimistoonsa: aika vapautuu tiedon tallentamisesta laadukkaaseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun.
  • Saa enemmän kauppaa, koska pystyy tarjoamaan asiakkaalleen palvelua yli ohjelmistorajojen – Flashnode huolehtii liittymäasioista.
  • Parantaa sekä oman että asiakkaansa liiketoiminnan kustannustehokkuutta.
  • Saa konkreettista lisätukea liittymäasioihin esimerkiksi markkinointimateriaalien osalta (oppaat, webinaarit, kyselytyökalut ja muut sisällöt).

Palvelun ominaisuudet

Liittymät tarjotaan palveluna. Nyt ei siis puhuta projekti-integraatiosta, vaan palvelusta, joka pitää sisällään niin käyttöönoton kuin ylläpidon.
Palvelu on kuukausimaksullinen, hinnat alkaen 79€/kk.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa Flashnoden kumppanuudesta Netvisor-tilitoimistoille ja

Netvisoria käyttävälle pk-yrittäjälle.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.