Kuvaus

Romuta kassakoneesi! Vaihda uusiin työkaluihin

Elisa Kassa palvelussa on keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa

 • Elisa Kassalla hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta. Käteis- ja korttimaksut, tuotehallinta, asiakasrekisterin ylläpito ja laskutus hoituvat parilla klikkauksella – tarvitset vain selaimen ja nettiyhteyden.
 • Elisa Kassa soveltuu myös useamman toimipisteen liiketoimintaan ja integroituu tarvittaessa verkkokauppaan sekä yrityksen taustajärjestelmiin.
 • Valmiin Netvisor integraation avulla yritys voi automatisoida tietojen siirron Elisa Kassasta Netvisoriin. Taloushallinta pysyy ajantasalla ja liiketoiminnan suunnittelun laatu paranee
 • Elisa Verkkokauppa mahdollista integroida Elisa Kassa palvelun kanssa valmiilla integraatiolla!

Toiminnallisuudet

 • Kassatoiminnot
  Elisa Kassan käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava. Palvelun avulla voit ottaa vastaan korttimaksuja, lisätä tuotteita ostokoriin ja katsoa varastosaldoja helposti joko Elisa Kassa sovelluksella tabletilta (Android tai iPad) tai tietokoneen selaimelta.
 • Asiakashallinta
  Asiakkaittesi ostohistoria ja muut tiedot saadaan tallennettua Elisa Kassa -palveluun. Hyödynnä asiakasrekisteriä markkinointiin ja lisämyyntiin.
 • Tuote- ja varastohallinta
  Näet reaaliaikaisesti ja yhdellä silmäyksellä tuotteiden varastosaldot ja muut tiedot. Kaikki tuotetieto on saatavillasi ajasta ja paikasta riippumatta nettiyhteyden välityksellä.
 • Reaaliaikainen raportointi
  Elisa Kassan avulla saat kattavan tuen yrityksesi toiminnan ohjaukselle. Tiedot ovat turvassa pilvipalvelussa ja pääset katsomaan raportteja niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.
 • Tuki monelle toimipisteelle
  Voit hallita yrityksesi eri toimipisteitä, verkkokauppaa ja pop up -myymälöitä yhden palvelun avulla. Myyntitiedot, tuotetiedot ja varastosaldot päivittyvät reaaliaikaisesti kaikissa myyntipisteissä.
 • Avoimet rajapinnat
  Elisa Kassan avoimet rajapinnat mahdollistavat kassajärjestelmän integroinnin yrityksesi muihin tärkeisiin järjestelmiin, kuten taloushallintoon tai verkkokauppaan. Esimerkiksi integraatio verkkokauppaan mahdollistaa yrityksesi kivijalan ja verkkokaupan tuotehallinnan hoitamisen yhdellä palvelulla.
 • Elisa Verkkokauppa
  Olemme tehneet valmiin integraation Elisa Kassan sekä Elisa Verkkokauppapalvelun välillä, minkä ansiosta myymälän ja verkkokaupan yhdistäminen onnistuu vaivatta ilman isoja asennusprojekteja. Yhdistämisen jälkeen näet yhdestä paikasta tuotetietosi, varastosi tilanteet sekä myynnit.
 • Elisa Kassa kumppanit
  Olemme yhdistäneet Elisa Kassan kaupanalan keskeisiin palveluihin Visman Netvisoriin ja Vilkkaan verkkokauppaan. Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden kattavin ratkaisu PK-yrityksen monikanavaiseen liiketoimintaan. Mikäli järjestelmäsi ei löydy listoiltamme niin kumppanimme Flashnode tarjoaa asiakaskohtaisia integraatioita.

Kun tilaat Elisa Kassan ja verkkokauppa -palvelun samanaikaisesti saat huippuedun:

Verkkokauppapavelu L tai Pro kuukausimaksut -50% 12kk ajan sekä Elisa Kassa kauppiaan paketin kk-maksuista 40€ alennus 12kk ajan. Etusi arvo jopa 1000€!

Ominaisuudet Kokeile Lisätietoja

 

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).
Ei mahdollinen.

Lataukset

Elisa-Kassa_palvelun-esittely.pdf
Elisa-Kassa-Netvisor-Connector-asiakasohje_170212.pdf

Ihmiset

Digimyynti

0800 98730 (0€/min, Ma-Pe 8-16)

Ota yhteyttä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.