Kuvaus

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin.

Suomessa kehitetyllä Eazybreak -mobiilipalvelulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Taustalla toimiva älykäs pilvipalvelumme automatisoi turhan hallinnointityön, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, ja itse maksaminen hoituu näppärästi matkapuhelimella. Otettuasi Eazybreakin käyttöön sinun ei siis tarvitse enää huolehtia etujen jakamisesta tai ennakkosaldoista.

Lue miten Eazybreak ja Netvisor helpottivat ID BBN:n liikunta- ja kulttuuriedun hallinnointia

Netvisor-integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille mahdolliset hyödyt kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi. Integraation avulla palkansaajatiedot siirtyvät Eazybreakille automaattisesti, jolloin työsuhde-etujen käyttäjähallinta automatisoituu täysin. Eazybreak puolestaan toimittaa Netvisoriin tiedon kunkin edunsaajan omavastuuosuuksista palkkakäsittelyä varten. Integraatio siis automatisoi esimerkiksi lounasvähennykset.

Ota Eazybreak-integraatio käyttöön Netvisor Storessa

Eazybreak-integraation saat käyttöösi Netvisor Storessa, kunhan käytössäsi on Netvisorin palkanlaskenta-moduuli. Käyttöönoton aikana valitset mitä etuja ja kuinka paljon etuja haluat jakaa kaikille Netvisorin palkanlaskennan piirissä oleville työntekijöillesi. Etujen käyttöä varten laskemme lopuksi sopivan Eazybalance-ennakkolaskun valintojen mukaan.

Käyttöönottoa varten tarvitset joko Käyttäjähallitsijan (KH) tai Tilitoimiston pääkäyttäjän (TPK) tasoiset käyttöoikeudet Netvisoriin. Helpoiten tarkistat käyttöoikeutesi Netvisor Storessa: jos Eazybreakin kohdalla oleva ”Ota käyttöön” -painike ei ole klikattavissa, sinulla ei ole riittäviä oikeuksia. Ole yhteydessä tilitoimistoosi tai Netvisorin käyttäjätukeen käyttöoikeuksiesi päivittämiseksi.

Lounasetu

Eazybreak Lounas toimii kuten perinteiset lounassetelit ja -kortit, mutta se on suunniteltu alusta asti mobiilipalveluksi. Siksi sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Eazybreak Lounas -seteleillä voit maksaa yli 5 000 ravintolassa ympäri Suomen. Netvisor-integraation käyttöönoton jälkeen sinulla on mahdollisuus laajentaa lounasetujanne Eazybreak Sopimuslounaaseen, jolla voit järjestää perinteisen sopimusruokailun ravintoloiden kanssa.

Lue lisää

Liikunta- ja kulttuurietu

Eazybreak Liikunta ja Kulttuuri -seteleillä työntekijäsi voivat liikkua yli 3 000 liikuntapaikassa ja nauttia lukuisista kulttuuripalveluista. Tukemalla liikkumista ja kulttuurielämyksistä nauttimista edesautat työntekijöidesi jaksamista työssä. Voit myös valita pelkän liikuntaedun halutessasi.

Lue lisää

Työmatkaetu

Eazybreak Työmatka on Suomen laajin palvelu, jolla työnantaja voi tukea työntekijöidensä kodin ja työpaikan välistä julkista liikennettä. Palvelulla voi maksaa mm. HSL:n, VR:n ja Matkahuollon matkalippuja kaikissa Suomen R-kioskeissa ja monissa muissa matkalippujen myyntipisteissä. Eazybreak Työmatkalla kannustat työntekijöitäsi pienentämään hiilijalanjälkeään.

Lue lisää

Palkkatiedot automaattisesti palkkalaskelmille

Työntekijältä veloitetaan usein omavastuuosuus työsuhde-eduista vähentämällä sovittu summa tämän palkasta. Perinteisesti omavastuut on täytynyt tarkistaa käsipelillä etujen toimittajan raporteilta, minkä jälkeen jonkun on täytynyt naputella tiedot palkkajärjestelmään.

Eazybreak-integraatio automatisoi omavastuuosuuksien vähentämisen työntekijän palkasta, joten selviät jatkossa tästäkin ilman turhaa työtä. Ainoa sinulta tarvittava asia on ilmoittaa Eazybreak-integraation käyttöönotossa Netvisorissa etuudelle luotu palkkalaji. Tämän jälkeen palkkakirjaukset siirtyvät Eazybreakista Netvisorin palkkalaskelmille automaattisesti päivittäin.

Mitä integraatio maksaa minulle?

Eazybreak-integraation käytöstä veloitetaan palkansaajakohtaiset käyttäjämaksut Netvisorin kuukausilaskuilla. Maksu veloitetaan jokaisen palkansaajan osalta, jolla on kuukauden aikana ollut mahdollisuus käyttää yrityksesi valitsemia Eazybreak-etuja.

Esimerkiksi 10 työntekijälleen lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedut tarjoavan yrityksen kuukausittaiset palvelumaksut Eazybreak-integraatiosta ovat (perustuen 6.6.2019 voimassa olevaan Netvisor-hinnastoon)

  • Lounasetu: 10 x 1,55 = 15,50 € / kk
  • Liikunta- ja kulttuurietu: 10 x 1,25 = 12,50 € / kk
  • Yhteensä: 15,50 + 12,50 = 28 € / kk

Integraation käyttöönotosta ei veloiteta aloitusmaksuja, eikä Eazybreak veloita mitään muita kuluja palvelun käytöstä. Netvisorin normaalia 25 € / kk integraatiomaksua ei myöskään veloiteta Eazybreak-integraation osalta.

Palvelumaksujen lisäksi Eazybreak laskuttaa valittujen etujen käyttöön tarvittavan summan ennakkoon. Laskutus on täysin automatisoitavissa älykkään ja oppivan Eazybalance-algoritmimme avulla, joka seuraa ennakkonne kulutusta ja laskuttaa lisää tarvittaessa.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Palkansaajat
Ei mahdollinen.
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen).
Palkanlaskennan perusteet ja palkkalaskelmat
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen).
Ei mahdollinen.

Ihmiset

Timo Karhunen

Sales Manager
+358 40 350 8222

John Lindström

Managing Director
+358 50 441 6879

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.