Kuvaus

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin.

Suomessa kehitetyllä Eazybreak -mobiilipalvelulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Taustalla toimiva älykäs pilvipalvelumme automatisoi turhan hallinnointityön, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, ja itse maksaminen hoituu näppärästi matkapuhelimella. Otettuasi Eazybreakin käyttöön sinun ei siis tarvitse enää huolehtia etujen jakamisesta tai ennakkosaldoista.

Netvisor-integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille mahdolliset hyödyt kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi. Integraation avulla palkansaajatiedot siirtyvät Eazybreakille automaattisesti, jolloin työsuhde-etujen käyttäjähallinta automatisoituu täysin. Eazybreak puolestaan toimittaa Netvisoriin tiedon kunkin edunsaajan omavastuuosuuksista palkkakäsittelyä varten. Integraatio siis automatisoi esimerkiksi lounasvähennykset.

Ota Eazybreak-integraatio käyttöön Netvisor Storessa

Eazybreak-integraation saat käyttöösi Netvisor Storessa, kunhan käytössäsi on Netvisorin palkanlaskenta-moduuli. Käyttöönoton aikana valitset mitä etuja ja kuinka paljon etuja haluat jakaa kaikille Netvisorin palkanlaskennan piirissä oleville työntekijöillesi. Etujen käyttöä varten laskemme lopuksi sopivan Eazybalance-ennakkolaskun valintojen mukaan.

Lounasetu

Eazybreak Lounas toimii periaatteessa kuten perinteiset lounassetelit ja -kortit, mutta se on suunniteltu alusta asti mobiilipalveluksi. Siksi sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Eazybreak Lounas -seteleillä voit maksaa yli 4 000 ravintolassa ympäri Suomen. Netvisor-integraation käyttöönoton jälkeen sinulla on mahdollisuus laajentaa lounasetujanne Eazybreak Sopimuslounaaseen, jolla voit järjestää perinteisen sopimusruokailun ravintoloiden kanssa.

Lue lisää

Liikunta- ja kulttuurietu

Eazybreak Liikunta ja Kulttuuri -seteleillä työntekijäsi voivat liikkua yli 3 000 liikuntapaikassa ja nauttia lukuisista kulttuuripalveluista. Tukemalla liikkumista ja kulttuurielämyksistä nauttimista edesautat työntekijöidesi jaksamista työssä.

Lue lisää

Työmatkaetu

Eazybreak Työmatka on Suomen laajin palvelu, jolla työnantaja voi tukea työntekijöidensä kodin ja työpaikan välistä julkista liikennettä. Palvelulla voi maksaa mm. HSL:n, VR:n ja Matkahuollon matkalippuja kaikissa Suomen R-kioskeissa ja monissa muissa matkalippujen myyntipisteissä. Eazybreak Työmatkalla kannustat työntekijöitäsi pienentämään hiilijalanjälkeään.

Lue lisää

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Palkansaajat
Ei mahdollinen.
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen).
Palkanlaskennan perusteet ja palkkalaskelmat
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen).
Ei mahdollinen.

Ihmiset

Mari Ulkuniemi

Sales Manager
+358 40 582 2499

Eetu Klingberg

Sales Manager
+358 46 921 1175

John Lindström

Sales & Marketing Lead
+358 50 441 6879

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.