Kuvaus

DigitalBooker ajanvaraus, markkinointi ja asiakasrekisteri

Ajanvarausjärjestelmä

DigitalBooker on ajanvarausjärjestelmä kauneus, terveys, urheilu ja resurssivarauksille. DigitalBooker tukee kolmea erilaista varaustyyppiä: 1) Resurssivarauksia kuten esim keilaratojen varauksia, 2) Palveluvarauksia kuten esimerkiksi hiustenleikkauksia ja 3) Tuntivarauksia kuten esimerkiksi joogatunteja. Kaikki varauksesi saat synkattua automaattisesti puhelimesi kalenteriin joten pysyt aina ajantasalla varaustilanteestasi oli varaustyyppisi mikä tahansa.

Asiakasrekisterisi

Hallitse kaikkia asiakkaitasi yhdestä ja samasta paikasta. Selaa tilastoja tai asiakkaittesi aikaisempia varauksia yksityiskohtaisesti suoraan DigitalBookerin sisältä. Kun asiakas tekee varauksen se ilmestyy heti kalenteriisi ja asiakasrekisteriisi. Hyvästele vanha lehtiösi ja anna asiakkaittesi itse hallita yhteystietojaan samalla kun sinulla on kaikki tieto sormiesi ulottuvilla helposti ymmärrettävässä muodossa.

Markkinointityökalu

Lähetä automaattinen tekstiviesti kaikille asiakkaillesi jotka eivät vielä ole varanneet seuraavaa aikaansa ja hallitse sekä analysoi asiakastyytyväisyyskyselyjä suoraan DigitalBookerin sisältä. Voit myös lähettää sähköpostia tai tekstiviestejä tietylle asiakassegmentille, perustuen esim henkilöiden ikään, sukupuoleen tai tehtyihin aikaisempiin varauksiin. DigitalBooker on laaja markkinointityökalusi joka on helppokäyttöinen ja se on rakennettu suoraan sisään ajanvarausjärjestelmääsi.

Sinun brändisi ja nettikauppasi

DigitalBooker ajanvarausjärjestelmä on kehitetty yhdessä satojen yritysten ja yrittäjien kanssa ja se ymmärtää useiden toimialojen haasteita yksityiskohtaisesti. Se on sinun kotisivujesi ja brändisi näköinen ja täyttää kaikki ajanvarausjärjestelmien vertailumatriisin kriteerit. Kokeile itse ja ota vastaan ensimmäisiä varauksiasi jo tänään.

Miksi kannattaa valita DigitalBooker?

  • Mahdollistaa ajanvarauksen 24/7
  • Muistutus- ja peruutusviestit suoraan järjestelmästä
  • Mahdollisuus ehdottaa aikoja siten, että hukka-aika varausten välissä minimoituu
  • Sisältää tehokkaat markkinointityökalut
  • Ilmainen käyttöönottokoulutus ja ystävällinen tuki
  • Mobiiliyhteensopiva, mahdollisuus myös ulkoasun muokkaamiseen
  • Laajat ja jatkuvasti kehittyvät lisäosat
  • …ja paljon muuta!

DigitalBookeriin voi tutustua turvallisesti veloituksetta 14 päivän ajan osoitteessa www.digitalbooker.com

Ihmiset

Markus Jokela

Tekninen ja käyttäjien tuki
02 480 84370

Kaupalliset yhteydenotot

010 756 3210

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.