Kuvaus

ContractZen – Tärkeiden asiakirjojen koti

Onko jokin sopimus ollut kadoksissa? Ovatko hallituksen kokouspöytäkirjat ajan tasalla? Haluaisitko, että yrityksesi olisi joka päivä Due Diligence-kunnossa esim. verotarkastuksia tai rahoitustilanteita varten – ilman ylimääräistä stressiä?

ContractZen on aivan uudenlainen metadataan perustuva dokumentinhallintapalvelu, jonka avulla kaikenkokoiset yritykset voivat hallita helposti sopimukset sekä lain ja viranomaisten vaatimat asiakirjat. Palvelun avulla voi myös allekirjoittaa sopimukset ja kokouspöytäkirjat sähköisesti.

Palvelu sisältää myös täysin digitaalisen hallitusportaalin. Meeting Scheduler -toiminto helpottaa sopivan kokousajankohdan löytämisessä. Hoida kokouskutsut ja jaa kokousmateriaalit helposti ja turvallisesti. Palvelussa voit myös luoda pöytäkirjan, hyväksyttää sen ja allekirjoittaa sähköisesti. Voit siis hallita kokouksia aina aikataulutuksesta pöytäkirjan sähköiseen allekirjoittamiseen asti.

Katso tästä video ContractZenin hallitusportaalista.

Sisäänrakennetun Data Room -toiminnon avulla voit myös jakaa haluamasi asiakirjat helposti ja tietoturvallisesti haluamiesi kumppanien kanssa. ContractZenin avulla yrityksen tärkeimmät asiakirjat pysyvät tallessa ja ovat ennen kaikkea helposti löydettävissä kaikilla päätelaitteilla. Tietoturvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelu muistuttaa tärkeistä päivämääristä ja huolehtii siitä, että yritys on aina valmiina sisäiseen ja ulkoiseen auditointiin esim. verotarkastus-, rahoitus- tai yrityskauppatilanteissa. Palvelu on hinnaltaan erittäin edullinen (8,70€/käyttäjä/kk) ja heti käyttövalmis. ContractZeniä käyttävät niin suuret kuin pienetkin yritykset eri aloilta.

Klikkaa tästä ja katso ContractZen-palvelun esittelyvideo.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivää! https://www.contractzen.com/fi/

Uusia mahdollisuuksia tilitoimistoille

ContractZen tarjoaa tilitoimistoille monia uusia palvelumahdollisuuksia. Palvelulla sujuvoitat esimerkiksi tilinpäätösrumban itsesi ja asiakkaidesi osalta tulevalla tilinpäätöskaudella. Se on myös suureksi avuksi yrityskauppatilanteiden valmistelussa.

Tarjoa palveluamme asiakkaillesi ja luo tilitoimistollesi uusi erottuva kilpailutekijä!

Ota yhteyttä niin kerromme tarkemmin tilitoimistoyhteistyöstämme, Markus Mikola, puhelin 040 533 4519, sähköposti markus@contractzen.com

www.contractzen.fi

Lisää ContractZenin perustoiminnoista:

Sopimukset ja asiakirjat talteen helposti

Lähetä sopimukset palveluun sähköpostilla tai raahaa ja pudota ne suoraan tietokoneeltasi. Valmiiden mallien avulla voit muutamalla klikkauksella lisätä sopimusten perustiedot, sopimustyypin ja halutessasi avainsanat, jotka helpottavat sopimusten hakemista tulevaisuudessa.

Sähköinen allekirjoitus

ContractZen tuo EU:n ja USA:n lainsäädännön vaatimukset täyttävät suositut sähköiset allekirjoituspalvelut käyttöösi. Tällä hetkellä palvelussa on tarjolla Assentlyn, Adobe Signin ja Visma Signin sähköiset allekirjoituspalvelut. Visma Sign käyttää pankkien käyttämää Tupas-tunnistautumista ja mobiilivarmennetta eli niin sanottua vahvaa tunnistautumista. Valitse mieleisesi palvelu, haluamasi allekirjoitustapa ja lähetä sopimukset, kokouspöytäkirjat, valtakirjat ja muut dokumentit allekirjoitettavaksi napin painalluksella. Myös patentti- ja rekisterihallitus hyväksyy käyttämämme sähköiset allekirjoituspalvelut.

Löydä sopimukset ja muut asiakirjat nopeasti

Helppokäyttöisen ja modernin hakukoneen avulla löydät haluamasi asiakirjan tai sopimustiedon nopeasti. Suodata sopimustietoja sopimustyypin, yrityksen, avainsanan tai päivämäärän mukaan. Tallenna tekemäsi haku omaksi työkaluksesi. Etusivulla näkyy myös aktiviteettivirta, josta näet mitä uutta yrityksen sopimuskannassa tapahtuu.

Automaattiset muistutukset määräpäivistä

Mielenrauhasi on taattu, sillä automaattiset muistutukset kertovat ajankohtaiset toimenpiteet, kuten sopimusten uusinnat tai irtisanomiset. Muistutuksia voit asettaa vapaasti mistä tahansa asiasta ja valita kenelle muistutus menee. Helppoa kuin heinänteko!

Lisäksi ainutlaatuiset lisäominaisuudet (kokoustenhallinta, yhtiörekisteri):

Lähetä hallituksen kokousten kokouskutsut, jaa kokousmateriaali tietoturvallisesti ja seuraa asioiden käsittelyä kokouksissa asiasanoilla. Löydä ja jaa sopimukset ja yhtiöoikeudelliset asiakirjat napin painalluksella sekä hallitse helposti konserniyhtiöiden perustietoja.

Ihmiset

Markus Mikola

CEO
+358 40 533 4519

Joona Kunnari

Account Manager
+358 44 509 6607

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.