Kuvaus

Balanco on Vantaalla, Helsingissä ja Lahdessa toimiva tilitoimisto. Yrityksemme tarinan alku juontaa aikaan, jolloin työskentelimme isossa tilitoimistossa. Lukuisten yrittäjien kanssa käytyjen keskustelujen myötä totesimme, että tilitoimistot eivät ole riittävän asiakaslähtöisiä. Palvelut olivat kankeita, eivätkä ne kohdanneet todellisia tarpeita. Päätimme tehdä asiat eri tavalla: kuunnella asiakasta ja auttaa häntä menestymään antamalla yksilöllistä tukea yritystoiminnan myötä- ja vastamäissä. Meitä ajaakin eteenpäin tinkimätön palveluasenne ja ennakkoluulottomuus kehittää tilitoimistotoimialan pölyttyneitä palveluita. Avoin keskustelu, vastuullisuus ja aktiivinen yhteydenpito ovat tilitoimistoyhteistyömme perusta.

Balancon kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelun ydin perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen. Keskeisin eromme muihin tilitoimistoihin on henkilökohtainen Talousasiamies, jonka tehtävä on tuoda taloushallinnosta asiantuntemusta ja tukea asiakkaan liiketoiminnalle. Talouden ja juridiikan asiantuntijuuden yhdistäminen on yksi vahvuuksistamme, jonka myötä voimme palvella asiakkaitamme hyvinkin kokonaisvaltaisesti. Palvelussamme laatu tulee aina ennen määrää. Se, mitä luvataan, myös tehdään. Näiden arvojen pohjalta aloitimme nollasta elokuussa 2015 ja nyt yhtiö työllistää 28 taloushallinnon asiantuntijaa.

Asiakaskuntamme koostuu omistajayrittäjävetoisista yrityksistä ja kansainvälisesti toimivista konserneista. Yrityksistä, joissa halutaan keskittyä oman liiketoiminnan kehittämisen taloushallinnon ollessa hyvän kumppanin vastuulla.

Osoite

Perintötie 2B Vantaa 01510

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Marko Salmi

Talousasiamies, uudet asiakkuudet
+35850 3305444

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.