Kuvaus

Nopea ja helppo käyttöönotto yhdellä Visma Netvisor -integraatiolla

Suosittu tuote nyt Netvisor integraatiolla. Nopea käyttöönotto ja valittu, toimialan paras analytiikka säästävät yrittäjän aikaa sekä todistetusti auttavat kasvattamaan liiketoimintaa.

Tuote auttaa vertailemaan asiakkaiden todellista osto- ja maksukäyttäytymistä sekä asiakkuuden kokonaisarvoa, aina liiketoiminnan käynnistämisestä alkaen.

Päätöksenteko nopeutuu valittujen tunnuslukujen ja automaattisen SaaS metriikan, kuten MRR, LTV, CAC ja ARPU avulla.

Tuote tarjoaa myös todelliseen maksukäyttäytymiseen perustuvan kassaennusteen.

Tarvittaessa BackedByCFO tarjoaa valmiin analyysin esimerkiksi sidosryhmälle sähköpostiin lähetettäväksi.

BackedByCFO soveltuu päivittäiseen päätöksentekoon erityksen hyvin SaaS -ohjelmistoyrityksille ja verkkokauppiaille, sekä  sopimuslaskutteiseen liiketoimintaan kuten vuokraus-, leasing- ja alustapohjaisiin liiketoimintamalleihin.

Nopeammin perustellumpia päätöksiä 

BackedByCFO -pilvipalvelu on rakennettu yhdessä kasvuyrittäjien kanssa. Yrityksellä on hyvät edellytykset kehittyä silloin, kun sen sisäinen nopeus on toimialan nopeutta suurempi. Päätöksenteko nopeutuu, kun liiketoiminta ja talous kulkevat käsi kädessä, joten päätimme tuoda ne yhteen.

Tilitoimistoyhteistyö

BackedByCFO toimii myös yhdessä Netvisor tilitoimiston kanssa. Se täydentää Netvisor tilitoimiston tarjontaa tuomalla digitaalisen analytiikkatyökalun Netvisorin Asiakkaiden saataville, yrityksen koosta tai kasvuvaiheesta riippumatta.

Hinnoittelu

Palvelu perustuu kiinteään kuukausimaksuun, joka skaalautuu yrityksen koon ja kasvuvaiheen mukaan ja soveltuu näin myös aivan alkuvaiheen yrityksille.

 

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Myyntilaskut ja -tilaukset
Ei mahdollinen.
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).
Kirjanpitoaineisto
Ei mahdollinen.
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).

Ihmiset

Päivi Kangasmäki

Founder, CEO
+358503670261

Petri Lind

CTO
+358407789438

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.