Kuvaus

Kaipaatko näkemystä toiminnan kehittämiseen? Tukea päätöksentekokykyyn ja tulevan ennakointiin? Haluatko nostaa kannattavuuden koko organisaation yhteiseksi asiaksi? Tahdotko vyöryttää kustannuksia ja tuloja haluamillesi laskentakohteille, esimerkiksi projekteille, tuotteille tai vaikkapa asiakkaille?

Awartia on kustannuslaskentajärjestelmä, jossa käytettävyys on nostettu etusijalle. Järjestelmän ansiosta monimutkaisista laskelmista saadaan helpommin ymmärrettäviä ja kannattavuuden hallinnasta tulee vaivattomasti osa koko organisaation työtä. Awartialla lasket kannattavuudet jopa tositetason lähdeaineistosta ja seuraat kattavien valmisraporttien avulla tuote- ja asiakastason kannattavuuksia.

Toimintolaskentaperustainen Awartia tekee monimutkaisesta ymmärrettävää niin asiantuntijalle, kuin maallikollekin. Järjestelmä mahdollistaa jatkuvan seurannan kertatarkastelun sijaan sekä helpottaa tulevan ennakoimista ja vaihtoehtoskenaarioiden tekemistä. Automaattinen kuukausittainen kannattavuuslaskenta ja visuaaliset mittarit helpottavat tärkeimpien tuotteiden kannattavuuden seurantaa.

Tämän lisäksi Awartia tarjoaa tilitoimistoille loistavan työkalun tuottaa sisäisen laskentatoimen palveluita. Järjestelmä integroituu helposti Netvisoriin ja Severaan, joten uusien asiakkaiden lisääminen ja tarvittavien tietojen hakeminen on vaivatonta.

Vähennä laskentaan liittyvää manuaalista työtä – valitse Awartia.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Ei mahdollinen.
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).
Työaika- ja poissaolokirjaukset
Ei mahdollinen.
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).

Lataukset

Kannattavuuden-hallinta-yleisesite.pdf

Ihmiset

Kimmo Tanskanen

CEO
+358 50 350 0642

Leo Tuokko

Solution Sales Manager
+358 45 394 9662

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.