Kuvaus

Tilitoimistoni palvelee.

Aallon Group on asiantunteva, huolehtiva ja Sinua aidosti lähellä palveleva taloushallinnon kumppani. Tarjoamme asiantuntemusta ja henkilökohtaista palvelua arvostaville asiakkaille taloushallintoa päivittäisistä tehtävistä korkean lisäarvon palveluihin.

Asiakkaanamme saat monipuolisia Sinulle suunniteltuja ja oikein mitoitettuja taloushallinnon ulkoistuspalveluja. Taloushallinnon päivittäisten palveluiden lisäksi tuomme organisaatiosi käyttöön vankkaa talousjohdon osaamista. Meiltä saat muun muassa controller, analysointi-, suunnittelu- ja hr-, neuvontapalveluita. Erikoisasiantuntijoidemme avulla löydät uutta näkökulmaa taloustiedolla johtamiseen, yrityshallintoon sekä toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.

Asiallesi omistautuneet ja palvelualttiit asiantuntijamme ovat valmiita kuulemaan yrityksesi toiminnasta ja auttamaan sinua taloushallinnon kehittämisessä. Meillä taloudestasi huolehtii aina Sinulle nimetty asiakasvastuullinen kirjanpitäjä ja palkanlaskija.

Tuottamamme taloushallinnon palvelut ovat kokonaisvaltaista asioiden hallintaa laskutuksesta raportointiin ja tulosten analysointiin. Sähköinen taloushallinto ja asiakkaidemme tarpeisiin kehitetyt taloushallinnon digitaaliset ratkaisumme tarjoavat Sinulle tehokkaat työkalut päivittäiseen työhön sekä välineet oman toimintasi kehittämiseen. Digitaalinen asiakasportaalimme sisältää kaikki sähköiset työkalusi sekä toimii turvallisena, nopeana ja helppona yhdyskäytävänä sinun ja organisaatiosi reaaliaikaisen taloustiedon välillä.

Kasvavasta organisaatiostamme löydät myös syvällistä toimialakohtaista erikoisosaamista, esimerkiksi pääomasijoittamiseen, IT-, rakennus- ja kiinteistöaloille.

————————————————————-

Aallon Group on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Osoite

Helsinki

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.